NAŠE USLUGE

Naše usluge

Nudimo Vam uslugu upravljanja i održavanja stambeno poslovnim zgradama ,vođenje projekata poboljšanja energetske učinkovitosti te rekonstrukcije- obnovu stambenih i poslovnih prostora. Naše dugogodišnje iskustvo i stručan tim zaposlenika i suradnika, te posvećenost svakom pojedinom projektu, naša su najveća snaga.

Upravljanje zgradama

Upravljanje nekretninama je djelatnost usmjerena očuvanju i povećanju vrijednosti nekretnina a sukladno Zakonu o vlasništvu i drugim stvarnim pravima a o istom brinu suvlasnici i upravitelj zgrade koji je registriran za tu djelatnost. Iz navedenog zakona proizlaze dva temeljna ugovora: - Međuvlasnički ugovor kojim se uređuju međusobni odnosi suvlasnika vezano za...

Više informacija

Energetska učinkovitost

Energetska obnova višestamenih zgrada - odgoda poziva Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja objavilo na svojim stranicama obavijest o prolongiranju objave Javnog poziva za sufinanciranje energetske obnove višestambenih zgrada na rok od 30 dana. Obavijest se nalazi na linku.

 

Ulaskom Republike Hrvatske u Europsku uniju kod prodaje ili iznajmljivanja zgrada odnosno...

Više informacija

Građevinarstvo i konzalting

Imamo dugogodišnje iskustvo izvođenja građevinsko obrtničkih radova na rekonstrukcijama - adaptacijama stambenih i poslovnih prostora.

Surađujemo i objedinjujemo tvrtke i obrtnike sa iznimnim referencama u tom segmentu poslovanja od 1993 godine, pa smo do danas obnovili veliki broj objekata a što je djelom vidljivo iz referentne liste na sljedećem LINKU.<...

Više informacija

Mi u brojkama

Uspješni projekti naših zadovoljnih klijenata najbolja su garancija naše kvalitete.
0
Završenih projekata
0
Zadovoljnih klijenata
0
Vanjskih suradnika