NAŠE USLUGE

Upravljanje zgradama

Upravljanje nekretninama je djelatnost usmjerena očuvanju i povećanju vrijednosti nekretnina a sukladno Zakonu o vlasništvu i drugim stvarnim pravima a o istom brinu suvlasnici i upravitelj zgrade koji je registriran za tu djelatnost. Iz navedenog zakona proizlaze dva temeljna ugovora:
- Međuvlasnički ugovor kojim se uređuju međusobni odnosi suvlasnika vezano za upravljanje i korištenje zgrade.
- Ugovor o upravljanju kojim se uređuju prava i obveze suvlasnika i upravitelja zgrade.

Zakonom o vlasništvu i drugim stvarnim pravima definira se zajednička pričuva kao namjenski vezana zajednička imovina svih suvlasnika nekretnine namijenjena za pokriće troškova održavanja i poboljšanja nekretnine, te za otplatu zajma za pokriće tih troškova.

Stambeni inženjering d.o.o. ima dva desetljeća dugačko iskustvo u održavanju i upravljanju stambeno poslovnim zgradama ,kao i u povlačenju bespovratnih sredstava iz odgovarajućih Fondova kod energetskih obnova zgrada. Uz dobru suradnju suvlasnika zgrada i naših stručnih i profesionalnih zaposlenika u tehničkom i financijsko- računovodstvenom odjelu svakako ćemo opravdati Vaše ukazano povjerenje , stoga zatražite ponudu kojom bi Vam ponudili optimalno rješenje upravljanja Vašom zgradom putem naših kontakt brojeva i e-maila.

Stambeni inženjering d.o.o. - Upravljanje zgradama